L'Artur Mas a la Palma

Avui dilluns hem tingut l'Artur Mas a la Palma per recolzar la nostra candidatura. Ha arribat sobre les cinc i junt amb l'alcalde i altres membres de la llista ha fet diverses visites a veïns, el porta a porta vaja. Hi havia veïns que prèviament havien estat avisats i d'altres a qui s'ha visitat per sorpresa, a porta freda, i en tots els casos l'acollida ha estat molt positiva. Mentre passejàvem pel poble amb l'Artur Mas, que ja ens ha vingut altres vegades, se m'ha fet evident una cosa que ja sabia però que cal recordar, en primer lloc malgrat ser el líder del primer partit de Catalunya és una persona molt planera i assequible, res a veure amb la imatge que en presenten els seus adversaris i determinats programes d'humor: no és un robot ni un cregut, tot al contrari. I en segon lloc és una persona amb una gran determinació i capacitat de sacrifici, ell mateix ens recordava que aquesta és l'enèsima campanya política en poc temps, tenint en compte que a banda d'eleccions també hi hagut el referèndum de la Constitució europea i el de l'Estatut, i que tant en campanya com en períodes intermitjos es passa bona part del seu temps fent allò que avui ha fet a la Palma, saludar a tothom i escoltar amb atenció les inquietuds i les anècdotes de tots els que se li acosten. No conec cap altra líder de partit català que esmerci tants esforços per aproximar-se a la gent, i això no obstant segueixen titllant-lo de distant, fred, pijo, xulo i de no sé quantes coses més. A més que l'Artur Mas vingui a la Palma per fer campanya municipal simbolitza també el compromís de CiU amb el conjunt del país, amb una Catalunya feta de ciutats, viles i pobles petits com el nostre, on cada realitat territorial és digna del màxim reconeixement, tant si hi viuen cent mil persones com cinc-centes, més enllà de l'estricte interès electoral.






Comentaris

Anònim ha dit…
En un comentari del Sr. Guilera de dies passats es pot llegir:

"La foto que he penjat fa referència allò que els arbres a vegades no ens deixen veure el bosc"

A partir d'ara podrem dir que els pisos no ens deixaran veure el bosc.
Anònim ha dit…
feia dies q volia comentar el escrit de La Gran Mentida.

No se si es mentida o no, els numeros de vivendes, habitants etc.
Pero tinc molt clar que el Sr Llop vol 5001 habitants per cobrar de les diferentes administracions entre 1,6 i 1,8 millions d'euros, en contes del 800.000 aprox d'ara.

per q clar segons ell el manteniment del poble per 5001 no varia molt del manteniment per els que som ara (que m'ho expliqui com ho fara i ho fare servir per casa meva)


Tot aixo dit a TV CiU (perdo)TV La Palma en una entrevista per el Sr.Llop.

llavors, segons tu :

85o vivendes* 2,3 habitants:

1955 habitants

1955 habitants*85% d'ocupacio:

1662 habitants nous

es correcte no?

1662 nouvinguts + 2900 actuals:


4562 habitants en total.
falten 439 per arrivar als 5001, no?

si et fen cas a tu faltan vivendes i si li fen cas a ell faltan habitants per cobrar mes, no?

podeu aclari-ho.

gracies
Albert Guilera ha dit…
I tant Tomàs,

s'arriba als 5001 habitants sumant el creixement en nombre d'habitatges que pot experimentar l'actual nucli urbà consolidat, mitjançant la transformació d'algunes edificacions unifamiliars en plurifamiliars principalment a l'avinguda Catalunya.
Anònim ha dit…
És a dir: com si a Barcelona arribessin un milió de nous habitants. Magnífic!

(sobre tot pel Consistori que amb els permisos d'obra es posarà tebi)

((i encara més pels promotors!!!))

Us vigilem.
Anònim ha dit…
Llavors en cap cas podeu garantir que no arriben a 5500 o 6000 habitants, sino es amb control de natalitat i controlan que aquest 15% d'edificacions noves no s'ocupin, no?
Albert Guilera ha dit…
No es tracta de garantir res, la qüestió és que amb els números que tenim damunt la taula com a molt podem arribar a poc més de 5000 habitants en uns 10-15 anys. D'altra banda el futur no és previsible en un 100% i aquest és un dels alicients de la vida.
Anònim ha dit…
amic Albert,

estic totalment d'acord amb tu, de fet la gracia de la vida es el seu futur imprevisible.
i lluitar per fer-ho millor el repte del dia a dia.

pero en el cas de La Palma, tenin un poble especial, encantador i unic al Baix ll. atipic dintre del nostre entorn i no podem deixar res en la improvisació.
si fallem en el calculs q feu ens anem a 6000 habitants, t'agradi o no.

bé nomes dirte que desitjo que el proper diumenge la gran guanyadora sigui La Palma.

i que tots prenem la responsabilitat que ens donim las urnas amb molt de seny.

salut
i VISCA CATALUNYA

Entrades populars d'aquest blog

"I want to break free" (guia pràctica per fer un nou país)

Impressions de Turquia

El món no ens mira amb bons ulls