CiU o Tripartit

El proper diumenge rebrem el veredicte dels veïns i veïnes de la Palma, tothom ja ha rebut el programes electorals i la resta de documentació, qui ha volgut ha assistit als actes electorals i ja només resten les festes de tancament, on normalment tan sols assisteixen els convençuts de cada candidatura. Tot i així el bombardeig de diferents missatges, les intoxicacions diverses i la informació incompleta poden portar molta gent a tenir percepcions confuses sobre allò que està en joc. Per això crec que cal dir ben alt que a les eleccions d'aquest diumenge tan sols es presenten dues opcions: o CiU o Tripartit (PSC-Iniciativa(LPS)-ERC).
I és així no per voluntat nostra, perquè si és necessari pactar per nosaltres no quedarà, sinó per voluntat de les tres forces esmentades. Suposo que per a la immensa majoria de la gent ha passat desapercebut que durant els darrers dies, via internet, en Riverola (ERC) i alguns membres d'Iniciativa (LPS) s'han estat dient el nom del porc però avui mateix ja han fet pública la seva reconciliació. Tot és a punt per al pacte anti-CiU. Per això tots els qui creuen que en Josep Maria Llop és el millor alcalde per a la Palma, tots els qui pensen que tenim el millor equip, tots els qui confien en les nostres propostes, han d'anar a votar, hem de guanyar per majoria absoluta, altrament s'imposarà de nou el desgavell i la inoperància que ja es van instal·lar a l'ajuntament de la Palma entre 2001 i 2003 amb el govern d'Iniciativa(ELP) i PSC, amb l'afegit que ara el sarau està assegurat.
Si durant quinze dies de campanya ja es tiren els plats pel cap què no faran durant quatre anys de convivència governamental!.
La primera batalla la tindran per decidir l'alcalde, tant ERC com el PSC opten per la senyora Joaniquet i els d'Iniciativa (LPS) trien el Sr. González...En qualsevol cas espero que els veïns i veïnes de la Palma no els donin l'oportunitat de montar aquest espectacle.
Per cert, a la Palma ha nascut una nova estrella de la política, la senyora Josefa Martínez, cap de llista del PP, la seva impactant imatge ha causat furor entre el veïnat i el seu agosarat programa és tota una alenada d'aire fresc. Sense anar més lluny la seva proposta de rebaixar el preu de la zona blava, avui gratuïta, és tot un homenatge a la tradició surrealista del poble català, i enllaça amb figures tan distingides com Santiago Rusiñol (que oferia duros a quatre pessetes), en Francesc Pujols, que profetitzava que un dia els catalans ho tindríem tot pagat, i l'incomensurable Salvador Dalí.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

"I want to break free" (guia pràctica per fer un nou país)

Impressions de Turquia

El món no ens mira amb bons ulls