Campanya i Sant Isidre

Ja som de ple en la campanya de les eleccions municipals. Ahir vam presentar l'equip i el programa de CiU per a la Palma amb una nombrosa assistència, més de dues-centes persones, i força entusiasme. Tinc la sensació que la Palma ha madurat políticament i que les eleccions municipals es viuen amb menys tensió i més normalitat que anys enrera. La gent té menys manies a l'hora de manifestar el seu suport, es va estenent la idea que el fet de votar opcions diferents no ha de tenir implicació en les relacions personals. Aquesta és de moment la meva percepció, ja veurem què passa en els propers dies.

Els qui vulgueu conèixer la candidatura i les propostes programàtiques de CiU a la Palma podeu consultar el nostre web a través de (
www.ciu.cat).
D'altra banda avui diumenge hem celebrat la festa major de primavera, Sant Isidre, amb la tradicional processó del sant, les autoritats, els gegants, els grallers, els bastoners i les danses de la quitxalla. Després missa solemne concelebrada i seguidament la parròquia i el bisbat ens han convidat a la inauguració de la nova casa parroquial, una obra finançada per l'ajuntament atès que per ampliar el tram del revolt de la plaça de l'església va ser necessari enderrocar l'antiga rectoria. El resultat és més que digne, sobretot per la moltíssima llum natural i les vistes des de les diferents terrasses, així com per l'amplitud de la sala de la planta semi-soterrani, la sala Santa Maria, que per acord amb l'ajuntament també tindrà usos públics. Aquesta obra representa la culminació d'un dels projectes més emblemàtics dle mandat, l'eixamplament del tram del revolt de l'església, un indret que en el passat va viure l'accident de circulació més perillós que s'ha produït mai a la Palma, la col·lisió d'un camió cisterna carregat de propà amb el mur de la plaça, causada per la coincidència en el mateix tram, si bé en sentit contrari, de l'autobús de línia. De seguida vam entendre que l'eliminació d'aquella perillosa estretor havia de ser una prioritat i per això va ser la primera obra important d'aquests últims quatre anys. Ara la satisfacció és quàdruple: hem eliminat l'estretor, hem guanyat una vorera de dos metres i un nou enllumenat entre el C/Canigó i el Passatge dels pisos de Cal Simon, hem millorat la plaça de l'Església i ara hem complert el pacte amb la parròquia que ens va permetre obtenir l'espai necessari per portar a terme aquesta obra.

Comentaris

Rockiy ha dit…
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Rockiy ha dit…
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit…
Una bona manera de passar-se pel forro el fet de que inaugurar obres públiques durant la campanya electoral és del tot il·legal.
Que Déu, Sant Isidre o qui sigui que vulgui (o pugui) ens agafi confessats.

Amén.
Albert Guilera ha dit…
Benvolgut anònim, la rectoria no és una obra pública, és una obra del bisbat,o és que potser encara no has entès la separació entre església i estat?
Anònim ha dit…
Que la rectoria no és una obra pública, és una obra del bisbat? La separació entre església i CIU NO existeix, l’obra l’ha pagat l’ajuntament amb els diners de tots els veïns de la Palma, catòlics o no, aquest és el tema, noi. Et penses molt hàbil, i tu mateix et contradius amb les teves paraules. NO t’enganyis, ni diguis tonteries. Els palmarencs els pots enganyar un cop però no dues vegades. No són tant rucs com altres. Tot això que feu, ho pagareu amb el temps i l’infern, i quan i sigueu, llavors si que estareu separats de l’església i de Deu nostre senyor De fet Franco també ho feia i mira com el recordem. Es clar que CIU i tú el deus recordar amb devoció. JAJAJA
Albert Guilera ha dit…
Arcàngel Gabriel, no oblidis que el teu antic company Llucifer va ser condemnat a viure en les ombres d'un eternal i fer abisme per càstig per la seva supèrbia, la seva enveja i el seu ressentiment.
Anònim ha dit…
Amic Albert, els Pastorets ens els sabem tots. De fet només t'ha faltat dir:

- Sabeu qui sóc?! Ho sabeu, fills de la terra?!

Perquè si ens posem a repartir els papers, està clar qui s'emporta el de Satanàs. A la Palma no volem ni mantells de rica seda, ni munts de pedreries, ni perles de Golconda. Que de fet, és el que ens heu volgut vendre amb els contenidors (inútils, per cert), la nova i estupenda rectoria (però va, tot sigui per no fer enfadar a l'església), i el futur POUM (que d'entrada sembla molt bonic però només farà que portar la desgràcia al nostre poble).

Apa, bona nit pastors.

Entrades populars d'aquest blog

"I want to break free" (guia pràctica per fer un nou país)

Impressions de Turquia

El món no ens mira amb bons ulls