El Justicier

El nou tripartit ens promet emocions fortes, com deia avui un sms dels que circulen en Montilla que no sap parlar el català serà responsable de política lingüística, en Carod que no parla l'anglès serà el responsable de relacions exteriors, en Saura que és el defensor de pràctiques il·legals com l'okupació de propietats tindrà les responsabilitats d'Interior, i més que en veurem.

Per anar fent boca avui el Guillot d'ICV ja ha anunciat que es dedicaran a defensar els febles dels forts. Jo sempre havia pensat que la policia havia de perseguir els malfactors, però ara en cada cas hauran de calibrar qui és el més fort. Per tant si un pobre desgraciat us roba el cotxe nou de trinca és possible que en Saura us faci detenir perquè no pugueu impedir que aquella víctima de la societat capitalista se surti amb la seva. Felicitem-nos, en Robin Hood serà el nostre conseller d'Interior.

Això no obstant és innegable que els comunistes tenen una gran experiència en qüestions policials, pensem sinó en la Stasi, la Securitate, la GPU, el KGB, les txeques a casa nostra durant la Guerra Civil, i tants altres exemples d'excel·lència en la noble tasca de garantir la seguretat de les societats amenaçades pels elements contrarevolucionaris.










Comentaris

Vida quotidiana ha dit…
Us recomano que veieu la primera versió de la saga "El Justicier" (Death Wish en versió original). La pel·lícula, dels primers setanta, mostra com un professional liberal d'idees progressistes es veu afectat per la violació i mort de la seva dona i filla. Impotent per un sistema que afavoreix al delinqüent i que el deixa totalment desemparat, decideix fer justícia unilateralment i comença a netejar els carrers de Nova York. La pel·lícula, molt criticada al seu moment, reflectia un toc d'alerta de les classes mitjanes de Nova York, que veien com les polítiques excessivament permissives de l'administració convertien la ciutat en un lloc inhabitable. Vol en Saura i companyia que la Catalunya del 2010 sigui com la Nova York dels 70?
Albert Guilera ha dit…
Benvolgut David, seguint el teu suggeriment he incorporat al post el cartell promocional de "Death Wish" en substitució d'en Harry el Brut.

Entrades populars d'aquest blog

"I want to break free" (guia pràctica per fer un nou país)

Impressions de Turquia

El món no ens mira amb bons ulls