Més Tripartit

Amb l'obsessió de justificar el Tripartit 2.0 i de diferenciar-lo al màxim de la primera versió, marcada per les polèmiques lligades a l'elaboració del nou Estatut, ara aquesta colla no fan més que repetir com un mantra que és l'hora de les polítiques socials, que la seva prioritat serà aquesta i no cap altra i que no toca plantejar debats sobre l'autogovern o la identitat. Tot per no perjudicar les expectatives electorals d'en Zapatero. Des de la reinstauració de la Generalitat mai no s'havia governat Catalunya en una clau espanyola tan clara, amb un perfil de dirigents tan baix i amb un projecte tan poc ambiciós. Un govern d'una nació no es pot limitar a gestionar serveis, que això són les tan repetides polítiques socials, també ha de liderar el país cap al desenvolupament econòmic, cap a la competitivitat, cap a la internacionalització, cap a l'excel·lència. Res d'això no interessa els nostres esquerranosos. Sembla que tot ho redueixin a l'increment del sector públic. Dels socialistes sabem que quan guanyen un ajuntament en poc temps en multipliquen el personal. A la mateixa Generalitat durant els darrers tres anys han incrementat en més de vuit mil persones la plantilla d'empleats administratius, és a dir, sense comptar metges, mestres i policies. I tot apunta que seguiran la mateixa tendència. No se'ls coneix cap plantejament estratègic de futur per al país més enllà de perpetuar-se en el poder a través de domesticar la crítica i crear una gran xarxa clientelar, en altres paraules, estendre el model metropolità a tot el territori.

Comentaris

Cimeraextra ha dit…
Benvolgut compratriota, enhorabona pel teu blog. Hi tornaré sempre que pugui. I tu ja saps que sempre que vulguis pots venir a fer tertúlia al Cimera Extraordinària. Ja anem per les 13.000 entrades, i t'hi esperem perquè com més serem més treballarem pel país.
Albert Guilera ha dit…
Gràcies Pere, com ja saps sóc un seguidor incondicional del Cimera. Esteu fent una cosa molt gran.
Unknown ha dit…
Pels seus errors i accions els coneixereu. El tripartit farà els mateixos errors que la vegada anterior. De totes maneres no el considero tripartit 2, ja estava pactat abans de les eleccions, continua sent el tripartit de sempre. Mateix gos amb diferent collar.

Entrades populars d'aquest blog

"I want to break free" (guia pràctica per fer un nou país)

Impressions de Turquia

El món no ens mira amb bons ulls